Crează cont și beneficiază de 10% discount la toate produsele

Despre Noi

Professional Water Technology

| M&N Professional Water Technology – reprezentant oficial în România al BRITA Professional GmbH, vă oferă soluții de filtrare pentru orice problemă întâlnită în apă şi pentru orice aplicaţie.

0 +
filtre instalate
0 %
de apă filtrata
0 %
recomandați de clienți

Calitatea Apei la Standarde Ridicate pentru HoReCa

Suntem specializați în furnizarea apei potabile de calitate superioară pentru unitățile HoReCa. Colaborăm cu BRITA și oferim filtre de înaltă calitate, asigurând o apă pură. Misiunea noastră este să menținem clienții fericiți și să economisiți bani cu soluțiile noastre inovatoare de filtrare. Descoperiți beneficiile apei curate!
Industria dumneavoastră, expertiza noastră!

La Professional Water, suntem mândri să fim partenerii de încredere ai unor unități HoReCa de prestigiu din întreaga regiune. Iată câteva dintre locațiile unde filtrele noastre au fost instalate cu succes:

Cafenele

Băuturile calde perfecte au nevoie de apa perfectă. În plus, mașinile tale scumpe trebuie să funcționeze fără defecțiuni și să reziste cât mai mult posibil. Descoperiți soluțiile potrivite pentru cafenele de la BRITA Professional Filter.

Vending

Apa de cea mai bună calitate pentru alimente și băuturi și o durată de viață mai lungă pentru automatele dvs. Descoperiți cum BRITA Professional Filter poate face o diferență de durată pentru afacerea dvs.

Brutării

Substantele nedorite din apa afecteaza calitatea produselor de panificatie. Calcarul și alte depuneri scurtează durata de viață a echipamentului dumneavoastră. BRITA Professional Filter oferă soluții personalizate pentru a vă ajuta

Catering

Mâncare și băuturi premium – asta contează în catering! BRITA Professional Filter vă ajută cu cea mai bună apă filtrată, protejând în același timp mașinile de calcar și alte depuneri potențial dăunătoare.

Selectează adresa de facturare

×

You have no billing addresses.

Choice Shipping Address

×