Prospeţime, aromă, gust

Cuptoarele combi cu abur şi cuptoarele convenţionale în bucătăriile profesionale sunt o mare investiţie, fiind folosite zilnic pentru o mare performanţă. Ele trebuie să funcţioneze fiabil zi de zi. La sfârşitul zilei, fiecare deteriorare costă bani.

Cu toate acestea,  calcarul poate cauza probleme, deoarece se depune pe interiorul cuporului, precum şi pe tijele de încălzire şi pe celelalte componente fragile ale cuptoarelor.

Acest lucru face ca aparatul să se deterioreze mult mai repede. Programele de coacere şi gătit nu mai pot rula conform planului, cuptorul trebuie curăţat intensiv. Este nevoie de mai multă energie pentru a atinge temperaturile necesare.

Nu toată apa este la fel

O concentraţie scăzută de minerale în apă este avantajoasă şi pentru  aparate şi pentru produsele alimentare. Doar atunci se pot face feluri de mâncare de o prospeţime naturală şi un gust aromat. Acestea arată apetisant şi nemaipomenit, iar mâncărurile gătite la cuptor devin crocante şi strălucitoare. Deutscher Kaffeeverband (Asociaţia Germană de cafea).

Avantaje

Este nevoie de cea mai bună apă pentru ca aparatele să funcţioneze perfect şi pentru a obţine cele mai bune preparate culinare. Acest lucru se datorează faptului că cele mai multe metode de gătit într-o bucătărie profesională au nevoie de apă, de exemplu, pentru fierbere, pentru gătitul cu abur, pentru copt  şi pentru prăjire.

Preparatele gătite rapid şi preparatele culinare de artă, sunt preparate, de asemenea, cu utilizarea cuptoarelor cu abur înaltă calitate, motiv pentru care apa ar trebui să fie de cea mai bună calitate.

Filtrele de apă de la BRITA Professional sunt special concepute pentru a se potrivi cu cerinţele din acest sector. Ele previn acumularea calcarului  pe siguranţele fragile, în zona de coacere, precum şi coroziunea sticlei ferestrei de vizualizare. Astfel se previne deteriorarea maşinii, iar costurile cu reparaţiile sunt reduse.

Folosind acest tip de filtrare a apei, mâncarea va fi mult mai aromată, păstrându-se aspectul proaspăt şi natural. Pentru a fi siguri că apa este exact ceea ce ar trebui să fie, dintr-o bucătărie profesională nu ar trebui să lipsească filtrele de apă BRITA.

Aveţi grijă de cuptoarele dumneavoastră şi integraţi un filtru de apă de la BRITA Professional.

Pentru aparatele dumneavoastră


  • Cuptoarele funcţionează fără probleme, asigurând o capacitate maximă chiar şi la orele de vârf.
  • Nu apar coroziuni pe geamurile cuptoarelor.
  • Zona de coacere rămâne curată pentru mai mult timp.

Pentru vânzări

  • Oferiţi cele mai bune preparate culinare şi produse de panificaţie.
  • Clienţii dumneavoastră sunt satisfăcuţi.
  • În acest fel, puteţi câştiga loialitatea pe termen lung a clienţilor existenţi, precum şi atragerea cu uşurinţă de clienţi noi.

Pentru clientul dvs.

  • Clienţii se bucură de mâncăruri naturale, proaspete şi foarte aromate.
  • Aspect apetisant, nemaipomenit.
  • Produse delicioase, crocante, strălucitoare.
  • Savoare deplină.

Pentru alte detalii tehnice, vă rugăm descărcaţi fişierele:

Vedeţi mai jos soluţiile oferite de BRITA Professional pentru aplicaţia Cuptoare combi şi convenţionale: