Pentru a asigura calitatea înaltă a produselor BRITA, cartuşele filtrante, materiile prime şi produsele finale sunt permanent controlate şi testate pentru cerinţele calitative minime în fabricile BRITA. Mai mult, produsele sunt constant testate de cercetători şi instituţii independente.TÜV SÜD inspectează regulat cartuşul filtrant original BRITA, ca şi întregul sistem de filtrare a apei şi certifică calitatea alimentară perfectă. În întreaga lume, BRITA este monitorizată regulat de laboratoare şi instituţii eminente.
Siguranţa produslui şi asigurarea calităţii de către TÜV SÜD

Siguranta produsului si asigurarea calitatii de catre TÜV SÜD

Institutul TÜV SÜD este partenerul nostru în testarea şi certificarea gradului calităţii alimentare. Ce anume face TÜV SÜD? Citiţi ce face din acest institut un partener valoros pentru BRITA:

  • Este cel mai renumit si un institut independent de testare din Germania şi a dobândit o reputaţie recunoscută la nivel internaţional.
  • TÜV SÜD înseamnă standarde înalte de calitate şi testare independentă. Experienţa şi structurile logistice deţinute garantează testarea profesională şi procedura de certificare.
  • Activităţi internaţionale: TÜV SÜD a certificat 140.000 de produse în întreaga lume din care 70% din afara Germaniei. TÜV SÜD colaborează cu 22.000 de companii din care 70% sunt non-germane.